Themacafé

 

 

Het Themacafé is dé plek waar je leden van Slimme Senior kunt ontmoeten. Elke eerste zondagmiddag van de maand in De Bethel, Thomas Schwenckestraat 28 in Den Haag. Inloop vanaf 16 uur, start thema 16.30 uur, aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis en de prijs van drankjes laag.

 

Kom je voor de eerste keer of alleen? Laat het dan even per mail weten dan wordt je om 16 uur opgevangen en geïnformeerd door iemand van de werkgroep Welkom.


Agenda

 

Zondag 3 oktober a.s. is er vanaf half 5 weer een themacafé in de Bethel.

Dit keer willen we een open podium organiseren met als thema kleurrijke herfst.

 

Wie wil in maximaal 3 minuten tijd een (eigen) verhaal, gedicht, lied, muziekstuk, voorwerp of iets anders dat met dit thema te maken heeft op het podium brengen?

Meld je dan aan voor 1 oktober a.s. via slimmesenior@gmail.com. Al zal er ook wat ruimte worden vrijgehouden voor spontane inbreng.

 

En we willen weer samen gaan eten!

Dus als je mee wilt eten, neem dan voor 1,5 persoon wat te eten mee; een salade, jouw lievelingsgerecht, een stampot (leuk vanwege 3 oktober Leids ontzet) of een toetje. Als je het moet opwarmen dan liefst in een ovenschaaltje. Bij voorkeur vegetarisch. Verwerk je er toch vlees in, laat dat dan even weten.

 

Met betrekking tot Corona blijven we de basisregels van de overheid volgen. Welke dat dan zijn weten we op dit moment nog niet. Behalve dat de 1.5 meter afstand waarschijnlijk niet meer gehandhaafd wordt.

  • Stel je toch prijs op de 1,5 meter afstand, bewaak dan zelf die grens.
  • Blijf bij klachten thuis.
  • Vanwege de nodige ventilatie is een extra vest en/of sjaal meenemen handig.

 

Voor alle nieuwe leden onder ons; in en op het terrein van de Bethel mag niet gerookt worden.

 

Op naar een kleurrijke herfstige bijeenkomst!

 

 

Groet van de werkgroep themacafé,

Nelleke, Paul, Marie Anne, Heleen en Franciska

Eten
Eet je mee? Neem dan zelf een vegetarisch gerecht(je) mee voor 1 a 2 personen. Vanaf ongeveer 18.30 uur opent het buffet en eten we met zijn allen aan een sfeervol gedekte tafel. foto
De bardienst wordt gerund door deelnemers zelf. Heb je zin om af en toe mee te draaien? Meld je aan via slimmesenior@gmail.com.

Pitchen?
Vooraf aan de activiteit bestaat de mogelijkheid om te pitchen. In een pitch vertel je in 2 minuten wat je onder de aandacht wilt brengen en/of belangstellenden voor zoekt. De inhoud van een pitch valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van Slimme Senior.
Per keer is er in principe ruimte voor 2 pitches. Laat van te voren even weten als je hiervan gebruik wilt maken via slimmesenior@gmail.com.

 

 

Thema’s

Een greep van de thema’s uit de afgelopen jaren: vitaliteit, duurzaamheid, talentenjacht, nieuwjaarsborrel, passietest, open podium met muziek en poëzie, demonstratie aikido, ruilmarkt, ruimte maken in je huis en in je hoofd, debat over wonen.

Van sommige thema’s is een informatieblad gemaakt zodat je één en ander terug kunt lezen:

Blue-zones