Themacafé

 

 

Het Themacafé is dé plek waar je leden van Slimme Senior kunt ontmoeten. Elke eerste zondagmiddag van de maand in De Bethel, Thomas Schwenckestraat 28 in Den Haag. Inloop vanaf 16 uur, start thema 16.30 uur, aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis en de prijs van drankjes laag.

 

Kom je voor de eerste keer of alleen? Laat het dan even per mail weten dan wordt je om 16 uur opgevangen en geïnformeerd door iemand van de werkgroep Welkom.


Agenda

 

I.v.m. corona is er momenteel geen normaal themacafé met vrije inloop. Als alternatief gaan we in kleine groepjes bij elkaar op bezoek.

Leden kunnen zich hiervoor per mail aanmelden.

 

 

Eten
Eet je mee? Neem dan zelf een vegetarisch gerecht(je) mee voor 1 a 2 personen. Vanaf ongeveer 18.30 uur opent het buffet en eten we met zijn allen aan een sfeervol gedekte tafel. foto
De bardienst wordt gerund door deelnemers zelf. Heb je zin om af en toe mee te draaien? Meld je aan via slimmesenior@gmail.com.

Pitchen?
Vooraf aan de activiteit bestaat de mogelijkheid om te pitchen. In een pitch vertel je in 2 minuten wat je onder de aandacht wilt brengen en/of belangstellenden voor zoekt. De inhoud van een pitch valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van Slimme Senior.
Per keer is er in principe ruimte voor 2 pitches. Laat van te voren even weten als je hiervan gebruik wilt maken via slimmesenior@gmail.com.

 

 

Thema’s

Een greep van de thema’s uit de afgelopen jaren: vitaliteit, duurzaamheid, talentenjacht, nieuwjaarsborrel, passietest, open podium met muziek en poëzie, demonstratie aikido, ruilmarkt, ruimte maken in je huis en in je hoofd, debat over wonen.

Van sommige thema’s is een informatieblad gemaakt zodat je één en ander terug kunt lezen:

Blue-zones