Het Themacafé is dé plek waar je deelnemers van Slimme Senior kunt ontmoeten. Vrijwel elke eerste zondagmiddag van de maand in De Bethel, Thomas Schwenckestraat 30 in Den Haag. Inloop vanaf 16 uur, start thema 16.30 uur, aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis. (vrijwillige entree,  voor de huur van de ruimte).

 

Kom je voor de eerste keer of alleen? Laat het dan even per mail weten dan wordt je om 16 uur opgevangen en geïnformeerd door iemand van de Welkomgroep.


Agenda

Volgende thema café: Zondag 2 april,  thema volgt.

 

 

 

Café open en Inloop: 16.00
Het programma start om 16.30, met korte mededelingen en de gelegenheid om een pitch te houden.

 

Er is een lopend buffet, waarvoor aan allen gevraagd wordt om een borrelhapje mee te nemen (het liefst vegetarisch). Deze kunnen bij de bar tot uiterlijk 16.15 aangeleverd worden, aangezien de bargroep tijd nodig heeft om het te verzorgen en zelf ook aan het thema wil deelnemen.
Er wordt soep geserveerd à € 3,00.

Tijdens het themacafé staat er bovendien een donatie-pot bij de bar.
Bij een gemiddelde vrijwillige bijdrage van 4 à 5 euro per keer kunnen we de huur van de Bethel goed betalen.
Eens per jaar een donatie overmaken kan ook op: NL25 SNSB 0783304293, t.n.v. Stichting Slimme Senior te Den Haag.

 

Eten
Na de besprekening van het thema is er een borrel met meegebrachte vegetarisch hapjes. Ook is er een zelfgemaakte soep tegen een kleine vergoeding.
De bar wordt gerund door deelnemers zelf. Heb je zin om af en toe mee te draaien? Meld je aan via slimmesenior@gmail.com.

Pitchen?
Vooraf aan de activiteit bestaat de mogelijkheid om te pitchen. In een pitch vertel je in 2 minuten wat je onder de aandacht wilt brengen en/of belangstellenden voor zoekt. De inhoud van een pitch valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van Slimme Senior.
Per keer is er in principe ruimte voor 2 pitches. Laat van te voren even weten als je hiervan gebruik wilt maken via slimmesenior@gmail.com.

 

Thema’s

Een greep van de thema’s uit de afgelopen jaren: vitaliteit, duurzaamheid, talentenjacht, nieuwjaarsborrel, open podium met muziek en poëzie, ruilmarkt, ruimte maken in je huis en in je hoofd, debat over wonen, levenstestament, discodansen.

 Themacafe Archief

2023 Maart Land van Ons

2023 Februari Valpreventie