Het Themacafé is dé plek waar je deelnemers van Slimme Senior kunt ontmoeten. Vrijwel elke eerste zondagmiddag van de maand in De Bethel, Thomas Schwenckestraat 30 in Den Haag. Inloop vanaf 16 uur, start thema 16.30 uur, aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.

 

Kom je voor de eerste keer of alleen? Laat het dan even per mail weten dan wordt je om 16 uur opgevangen en geïnformeerd door iemand van de Welkomgroep.


Agenda

 

Op zondag 4 december zet de Slimme Senior de deur open voor de maandelijkse themamiddag.
Het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn dat we het deze keer gezien de datum in het kader doen van het Sinterklaasfeest. We nodigen iedereen uit om die middag aanwezig te zijn met medeneming van een (klein) kadootje. Iets uit je huis, dat voor een ander de moeite waard is of een klein geschenk (van maximaal 5 euro) dat feestelijk ingepakt en vergezeld van een kort grappig gedichtje mee kan doen in een Sinterklaas spel. Waar kan je iemand anders blij mee maken?
De inloop is vanaf 16.00 uur en we beginnen met het spel om 16.30.
Plaats: Bethelkerk, Thomas Schwenckestraat.
Zoals de laatste tijd gebruikelijk vragen we jullie om iets van een vegetarisch hapje/snack mee te nemen voor bij de borrel. We stellen het op prijs dat er geen gerechten geserveerd hoeven worden die moeten worden opgewarmd.
tot ziens op 4 december
namens de werkgroep themacafe

 

 

 

Eten
Soms wordt er samen gegeten. Eet je mee? Neem dan zelf een vegetarisch gerecht(je) mee voor 1 a 2 personen. Vanaf ongeveer 18.30 uur opent het buffet en eten we met zijn allen aan een sfeervol gedekte tafel. foto
De bar wordt gerund door deelnemers zelf. Heb je zin om af en toe mee te draaien? Meld je aan via slimmesenior@gmail.com.

Pitchen?
Vooraf aan de activiteit bestaat de mogelijkheid om te pitchen. In een pitch vertel je in 2 minuten wat je onder de aandacht wilt brengen en/of belangstellenden voor zoekt. De inhoud van een pitch valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van Slimme Senior.
Per keer is er in principe ruimte voor 2 pitches. Laat van te voren even weten als je hiervan gebruik wilt maken via slimmesenior@gmail.com.

 

 

Thema’s

Een greep van de thema’s uit de afgelopen jaren: vitaliteit, duurzaamheid, talentenjacht, nieuwjaarsborrel, passietest, open podium met muziek en poëzie, demonstratie aikido, ruilmarkt, ruimte maken in je huis en in je hoofd, debat over wonen.

Van sommige thema’s is een informatieblad gemaakt zodat je één en ander terug kunt lezen:

Blue-zones