Hoe word ik lid?
Door een mail met je naam, adresgegevens, email en telefoonnummer te sturen naar slimmesenior@gmail.com. Geef daarbij ook aan of je wilt deelnemen aan de Activiteiten app en/of de Onlinecafe app (zie hieronder). Je ontvangt een informatiemail ter bevestiging. Er wordt dan automatisch een profiel voor je aangemaakt in de ledenlijst op de website. Dit is een besloten lijst die uitsluitend toegankelijk is voor leden van Slimme Senior. Als je dit niet wilt, laat het ons dan per mail weten.

 

Hoe log ik in op de besloten ledenlijst op de website?

Om de eerste keer in te loggen ga je naar de ledenlijst op de website of klikt op https://slimmesenior.nl/ledenlijst/.  Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en vul je emailadres in. Je ontvangt dan een link om je persoonlijke wachtwoord in te stellen. Let op: het kan zijn dat deze email in je spambox terecht komt. 

 

Hoe pas ik mijn persoonlijke gegevens aan?

Ga naar de ledenlijst op de website of klik op https://slimmesenior.nl/ledenlijst/ . Log in met je emailadres en persoonlijke wachtwoord en de ledenlijst verschijnt. Scroll naar je eigen naam en klik op je naam, die is als je bent ingelogd rood. In het volgende scherm kun je je gegevens aanpassen en bijvoorbeeld een foto uploaden of verwijderen.

 

Wat kost het lidmaatschap?
Slimme Senior kent geen formeel lidmaatschap. Deelname is gratis.
Je draagt bij door mee te doen aan de jaarlijkse spullenmarkt, door je bijdrage aan drankjes tijdens het themacafé op de eerste zondag van de maand en eventueel door een vrijwillige donatie.
Laagdrempeligheid vinden we belangrijk daarom zijn de prijzen van drankjes laag en betaal je geen entreégeld. Donaties zijn wel altijd welkom!

 

Wat is de Activiteiten app en hoe werkt het?

De Activiteiten whatsappgroep is alleen toegankelijk voor leden van het platform en uitsluitend bedoeld voor het aankondigen van een initiatief of activiteit.

Reageer alleen als dit relevant is voor de hele groep, stuur in alle andere gevallen een persoonlijk app naar de initiatiefnemer. Dat kan door kort te klikken op de naam/telefoonnummer linksboven het bericht waarna je de keuzemogelijkheid krijgt om privé te reageren. Dit voorkomt onnodige hinder voor andere leden van de appgroep.

Heb je toch last van te veel appjes? Zet dan het geluid uit en lees de app berichten wanneer het jou uitkomt.

Wees altijd helder, kort en respectvol als je een bericht, oproep of vraag plaatst. Ook is het fijn als je de reden laat weten voordat je een groep verlaat.

 

Wat is de Onlinecafé app?

Deze appgroep, ontstaan tijdens de coronaperiode, is voor het uitwisselen van vanalles en nog wat met andere Slimme Senioren. Deelname is alleen toegankelijk voor leden.

 

Hoe kom ik in de Activiteiten app of online Café app?
Door een verzoek per mail te sturen naar slimmesenior@gmail.com met vermelding van je 06 nummer. Dit kan alleen als je lid bent.

 

Hoe kom ik in contact met jullie?
Stuur een mail naar slimmesenior@gmail.com en wij proberen zo goed mogelijk je vraag te beantwoorden.

 

Kan ik ook per telefoon contact opnemen?
Dat kan. Geef je telefoonnummer en je vraag door via slimmesenior@gmail.com en wij bellen je terug.

Ik heb een probleem, met wie kan ik dat bespreken?
Mail naar slimmesenior@gmail.com en een van de coördinatoren belt je terug.

 

Wie beslist als er een geschil is?
In dat geval beslist het bestuur van de Stichting Slimme Senior.

 

Hoe kan ik inloggen op de deelnemerslijst op de website?
Als deelnemer krijg je op verzoek per email toegang tot de deelnemerslijst en moet je zelf je wachtwoord aanpassen. Mocht dat echt niet lukken neem dan per mail contact met ons. 

 

Wie zijn de mensen achter Slimme Senior?
Slimme Senior is ontstaan vanuit een burgerinitiatief en kent nu een stichtingsvorm met drie bestuursleden. Voor meer informatie, klik op Organisatie

 

Ik heb een initiatief en zoek mensen?
Stuur je verzoek per mail naar slimmesenior@gmail.com of plaats een oproep in de Activiteiten Whatsappgroep.
Ook kun je tijdens het themacafé gedurende maximaal 2 minuten een kort praatje houden over je initiatief. Dit initiatief moet passen binnen de visie van Slimme Senior (zie homepage). Laat de werkgroep themacafé vooraf weten wat je initiatief is via een mail naar slimmesenior@gmail.com. Deze werkgroep heeft het recht om praatjes te weigeren of bij een te groot aanbod te verplaatsen naar een volgende bijeenkomst.

 

Ik wil meedoen aan de wandelgroep. Hoe meld ik mij aan?
Stuur een mail naar slimmesenior@gmail.com en je krijgt bericht van Bettina als zij weer een wandeling organiseert.