Nieuwsflits 1

Beste slimme senior!

Wij zijn blij met de grote opkomst op 10 september jl. en de vele ideeën en wensen die je hebt ingebracht. En blij verrast met de initiatieven die er al zijn. We hopen dat er nog veel volgen!  Als je de eerste avond niet kon: schuif de volgende keer vooral aan!

Binnenkort ontvang je van ons het verslag van de avond, info over het wonen initiatief en de verdere invulling van de potluck avond.

Leuke eet-uitnodiging van Marijke Schilders. Wil je gezellig mee-eten, mail dan snel naar Marijke

Zoals beloofd een mailtje over ons initiatief om een gezamenlijk eten project op te starten en hiervan melding te maken in de nieuwsflits die er komt naar aanleiding van de bijeenkomst afgelopen donderdag.

Ik kook  dinsdag 29 september voor 10 mensen.

De eerste tien man-vrouw die zich bij mij aanmelden, liefst per mail,  zijn verzekerd van een uitnodiging. Je krijgt bericht als je bij de eerste tien bent.

Hiervoor stel ik mijn huis open vanaf 17.30 uur.
De kosten van de maaltijd worden hoofdelijk omgeslagen, er zal ook een vegetarische component bij zijn, maar het is handig om te weten voor hoeveel personen dit moet zijn. Verder zal er wijn en frisdrank-water geserveerd worden.
Ik hoop dat dit een succes wordt en er mogelijk meerdere kookenthousiastelingen het stokje aanpakken-overnemen. Tot dan!!!    

Warme groet,          

Marijke Schilders marijke.schilders@hotmail.com

 

Slimme senior uitnodiging

Op zondag 11 oktober is er weer Slimme Senior                                      

Leuk als je naar de Potluck maaltijd komt!
Voor de potluck maaltijd breng je zelf iets te eten mee voor 1 á 2 personen
Laat dit geen drempel zijn om weg te blijven. Een stokbroodje, kaas, of wat fruit is prima. Wij zorgen voor de drankjes en soep.

Tijd: 16.30 tot 19.30 uur