Nieuwsflits 2

HOERA!

 

Slimme Senior café gaat van start in de Bethel

Er gaan werkgroepen van start, er is een mahjongclub, een eetinitiatief. En op verzoek van velen gaan we elke maand een café organiseren in de Bethel, Thomas Schwenckestraat 28. Iedereen is daar welkom! Wat zijn de plannen? filosofie, een spreker, muziek, thema’s, spelletjesavond, naast gewoon een babbel en een drankje natuurlijk. We starten met een ruilfeest op 28 november..

We zoeken nog meer meedenkers en -doeners, voor ideeën maar ook praktisch zoals drankjes schenken etc. Een paar mensen hebben zich al gemeld.

 

Pak je agenda en noteer de data waarop het café open is

 

28 november van 15.30 u tot 18 u : Eerlijk zullen we alles delen

Neem iets mee wat je niet gebruikt en ga met iets moois naar huis. Bijvoorbeeld een mooie ketting die je niet draagt, een parfum dat niet bij je past, een DVD die je al gezien hebt. Neem gerust vrienden en buurtgenoten mee! Meld je alvast aan vanwege de te reserveren ruimte via slimmesenior@gmail.com

 

22 december van 17 u tot 20.30 u : Spelletjesavond

Pictionary, Dixit, Klaverjas, Scrabble, Dobbelspel etc. Gewoon een avondje lekker ontspannen in de winter met een hapje tussendoor.

 

16 januari van 15.30 u tot 18 u : Nieuwjaarsborrel en talentenjacht

Hoe kunnen we in het nieuwe jaar gebruik maken van elkaars talenten?

 

Nog meer activiteiten van Slimme Senior

 

14 november van 16- 18.30 u Werkgroep Uitvliegers

bij Nelleke Cornelissen thuis.

Voor Slimme Senioren die ergens anders willen wonen. Groepswonen, gestippeld wonen etc. Lees ook het verslag van 11 oktober.

Aanmelden kan nog steeds via slimmesenior@gmail.com

 

4 december om 18 u Marijke Schilders kookt weer!

Voor de eerste 10 Slimme Senioren die zich aanmelden. Al weer voor de derde keer zet Marijke bij haar thuis een maaltijd op tafel. Dit keer vissoep. Meld je aan via marijke.schilders@hotmail.com

 

Bericht van de werkgroep digitaal platform volgt binnenkort