Cafe

Het Themacafe is dè plek waar je deelnemers van Slimme Senior kunt ontmoeten.
Ook als je voor het eerst of alleen komt: een contact is zo gelegd en de organisatoren van het café heten je graag welkom. De toegang is gratis, en de prijzen van de drankjes laag. Het komende seizoen is het Themacafé iedere eerste zondag van de maand geopend in De Bethel in de Thomas Schwenckestraat 28. Vanaf 16 uur zijn we open. Rond 16.30 uur is er vrijwel altijd een activiteit of thema. En voor wie wil blijven eten: vanaf ongeveer 18.30 uur opent het buffet met door iedereen die wil eten een zelf meegebracht gerecht(je). Neem niet meer mee dan voor 1 à 2 personen.

Een greep uit de afgelopen jaren:  Nieuwjaars borrel, talentenjacht, passietest, muziek en poëzie, vitaliteit, een demonstratie aikido, een ruilmarkt, alternatief Sinterklaasfeest, ruimte maken in je huis en in je hoofd ,een debat over wonen.
Je hoeft je niet aan te melden en uitnodigingen voor het café lees je in de mail en via de agenda.
De bardienst wordt gerund door deelnemers zelf. Heb je zin om af en toe mee te draaien? Meld je aan via slimmesenior@gmail.com.

Pitchen
Vooraf aan de activiteit bestaat de mogelijkheid om te pitchen. In een pitch vertel je in 2 minuten wat je onder de aandacht wilt brengen en belangstellenden voor zoekt. De inhoud van een pitch valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van Slimme Senior.
Per keer is er in principe ruimte voor 2 pitches. Laat van te voren even weten als je hiervan gebruik wilt maken via slimmesenior@gmail.com.